• شنبه ۳۱ فروردین ۱۴۰۴
  • اسبت ٢١ شوال ١٤٤٦
  • Saturday, April 19, 2025
صفحه اصلی
سلامت و محیط زیست
ایمنی و حوادث
مدیریت بحران
علمی
بین الملل
rss
کد مطلب :   145354 تاریخ انتشار: 
یکشنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۱
- 22:26 تاریخ آخرین ویرایش :
  1401/10/13
 
 
آموزش «مدیریت بحران» به مدیران کشور
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از برگزاری دوره‌ها و اردوهای آموزشی ویژه مدیریت بحران برای مدیران کشور خبر داد.
آموزش «مدیریت بحران» به مدیران کشور

محمد حسن نامی با اشاره به اهمیت و ضرورت آموزش مدیریت بحران اظهارکرد:‌ آموزش یکی از مهم‌ترین اصول مدیریت بحران برای پیشگیری از آسیب و کاهش خسارات ناشی از حوادث طبیعی است و از این رو لازم است که هم شهروندان و هم مدیران و مسئولان در سطوح مختلف تحت آموزش‌های مختلف و مرتبط با موضوع مدیریت بحران قرار بگیرند. آموزش‌هایی که لازم است استمرار داشته و هر چند وقت یک‌بار تکرار شود.

وی با بیان اینکه آموزش‌های مربوط به شهروندان با مشارکت وزارت آموزش و پرورش، جمعیت هلال احمر، صداوسیما و ... انجام می‌شود، گفت: یکسری از آموزش‌ها نیز باید به مدیران و مسئول ارائه شود. این‌ها جزو آموزش‌های تخصصی و ویژه مدیریت بحران برای مدیران است که شاید در گذشته کمتر به آن توجه شده بود. از این رو تصمیم گرفتیم که این آموزش‌ها را در دستورکار قرار دهیم.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد:‌ در همین راستا برنامه‌ریزی‌های لازم انجام و بنا شد تا مرحله اول این آموزش‌ها برای مدیران استانی برگزار شود. به همین دلیل نیز به زودی و از اواخر ماه آینده دوره‌های آموزشی چند روزه ویژه مدیریت بحران به صورت اردویی برگزار خواهد شد. در این دوره‌ها که به صورت گروهی و کارگاهی برگزار خواهد شد مدیران استانی از مدیران کل آموزش و پرورش، وزارت نیرو و جهاد کشاورزی و ... گرفته تا فرماندار و بخشدار و دهیار و ... باید شرکت داشته باشند.

نامی طول مدت این دوره‌ها را پنج تا شش روز و به صورت شبانه‌روزی اعلام کرد و افزود:‌ مدیران کشور باید نحوه مواجهه و مدیریت بحران در مجموعه خود را یاد بگیرند و در صورت هرگونه بحران احتمالی مدیریتی صحیح از خود نشان دهند. ما در نظر داریم تا در این دوره‌های آموزشی که به زودی و به مرور زمان برای مدیران سراسر کشور برگزار خواهد شد، مانورهایی را برای قرارگیری در موقعیت مشابه برگزار کنیم. آموزش سواد رسانه، نحوه مدیریت نیروها و ... نیز از جمله مواردی است که در دوره‌ها به آن توجه می‌شود.

وی ادامه داد: در فازهای بعدی این طرح را برای مدیران وزارت‌خانه، معاونان وزرا و مدیران شرکت‌ها و بخش‌های خصوصی نیز اجرا خواهیم کرد.

منبع : ایسنا
نویسنده : حسن گرجی
کلید واژه
 
ارسال نظر
لطفا جهت تسهیل ارتباط خود با ما، در هنگام ارسال پیام این نکات را در نظر داشته باشید:
1.ارسال پیام های توهین آمیز به هر شکل و با هر ادبیاتی با اخلاق و منش اسلامی ،ایرانی ما در تناقض است لذا از ارسال اینگونه پیام ها جدا خودداری فرمایید.

2.از تایپ جملات فارسی با حروف انگلیسی خودداری کنید.

3.از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری کنید.

نام:
ایمیل:
نظر:
 
captcha
کد امنیتی:
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری تحلیلی HSE می باشد .