• یکشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۲
  • الاحد ٢٣ ذی قعده ١٤٤٤
  • Sunday, June 11, 2023
صفحه اصلی
سلامت و محیط زیست
ایمنی و حوادث
مدیریت بحران
علمی
بین الملل
rss
کد مطلب :   84691 تاریخ انتشار: 
جمعه ۲ آذر ۱۳۹۷
- 20:59 تاریخ آخرین ویرایش :
  1397/09/02
 
 
معدن زغال سنگ کلاریز ریزش کرد
یک کارگر 54 ساله در اثر ریزش معدن زغال سنگ کلاریز واقع در منطقه معدنی طزره زیر مجموعه شرکت معدن زغال سنگ البرز شرقی جان خود را از دست داد.
معدن زغال سنگ کلاریز ریزش کرد

روز گذشته (30 آبان ماه) یکی از کارگاه‌های معدن کلاریز شرقی در منطقه معدنی طزره زیرمجموعه شرکت معدن زغال سنگ البرز شرقی ریزش داشته است که یکی از کارگران به نام "حسین صادقی" خوردی در اثر این حادثه جان خود را از دست داد. این کارگر 54 ساله به مدت 17 سال سابقه کار داشت.

کرامت قنبری (معاون معدنی و بهره برداری شرکت البرز شرقی) علت ریزش معدن را تشریح کرده و گفت: در کارگاه استخراج لایه 19K معدن کلاریز شرقی طزره در نتیجه پاره شدن تخته‌کوبی پله انتهایی کارگاه و رها شدن خاک ریخته شده و برخورد با کارگر که در فاصله 40 متری از آن بوده، این حادثه رخ داده است. علت حادثه همچنان تحت بررسی است اما احتمال اولیه نشان از ضعف استحکامات دارد.

قنبری تاکید کرد: کارگاه طی گزارش‌های 2 هفته گذشته در حالت نرمال بوده است. 6 نفر ناظر از طرف شرکت و تعدادی ناظر از سوی پیمانکار برای بررسی ایمنی معدن نظارت دارند.

شرکت البرز شرقی در سال 93 به شرکت ذوب آهن اصفهان واگذار شده است.

تعداد کارگران پیمانی‌ای که در معدن کلاریز مشغول به کار هستند، 150 نفر است. این حادثه ساعت 19 روز گذشته رخ داد و اکنون به غیر از یک کارگاه که فعالیت آن متوقف شده، بقیه کارگاه‌های معدن در حال کار هستند. در طی این حادثه 4 نفر مشغول به کار بودند که 3 کارگر نجات پیدا کرده و یک کارگر خود را  از دست داد.

منبع : ایلنا
نویسنده : حسن گرجی
کلید واژه
 
ارسال نظر
لطفا جهت تسهیل ارتباط خود با ما، در هنگام ارسال پیام این نکات را در نظر داشته باشید:
1.ارسال پیام های توهین آمیز به هر شکل و با هر ادبیاتی با اخلاق و منش اسلامی ،ایرانی ما در تناقض است لذا از ارسال اینگونه پیام ها جدا خودداری فرمایید.

2.از تایپ جملات فارسی با حروف انگلیسی خودداری کنید.

3.از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری کنید.

نام:
ایمیل:
نظر:
 
captcha
کد امنیتی:
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به پایگاه خبری تحلیلی HSE می باشد .
Hosted By gitisun